WEDSTRIJD ZVC Leopoldsburg - Eurosport Bocholt  5 - 3  (5-1)

DATUM 02-12-2011  20:25

DOELPUNTEN

VERSLAG De Kampse beloften hebben - dik verdiend - hun derde wedstrijd van het seizoen gewonnen.

Na 3 minuten opende Michaël Festjens de score vanop afstand: 1 – 0. Het spel golfde van links naar rechts en beide ploegen creëerden enkele kansen. Doch overhaasting speelde beide teams parten. Eén man bleef geduldig zijn moment afwachten: Roberto Di Giambattista dribbelde de Bocholtse defensie op een hoopje en werkte beheerst af: 2 – 0 in de 8'.

En dan begon Kenneth Triekels aan zijn glansprestatie:
12' vanop afstand rechtaan rechtdoor: 3 – 0;
22' op snelheid en nauwkeurigheid in de afwerking: 4 – 1;
24' op eigen kracht : 5 – 1.
Tussendoor had Eurosport voor 3 – 1 getekend.

In de tweede helft nam ZVC gas terug. Er viel nog weinig te beleven ware het niet dat Triekels de hoofdrol van het gebeuren bleef opeisen. Hij kon echter niet beletten dat Eurosport op zijn sokken dichterbij kroop in de 36' (5 – 2) en in de 47' (5 – 3). Doch aan de overwinning van onze youngsters viel niet meer te tornen.
De arbiter deed zijn werk zoals het moet: zonder franjes, kordaat en correct. (Clamonz)

ZVC Leopoldsburg speelde met: Trippaers, Henriouille, Triekels, Munters, Bormans, Van Kort, Festjens, Boonen, Van Wijck, Di Giambattista R.